Livet i Libygd går sin gang

av (forfatter).

Mogens Lorentzen bokforlag 2024 E-bok

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Disse herlige og folkelige fortellinger, er skrevet i en fin muntlig form, som forsterker beskrivelsene av dagliglivet til de ulike og fargerikepersonlighetene i bygda hvor alle kjenner alle på godt og vondt.
Den geografiske beliggenheten og livet i Libygd, er imidlertid ikke særegen for Gudbrandsdalen. Det finnes Libygder og libygdinger over hele landet. Også bymennesker med røtter til bygda vil nok også kjenne seg igjen.
Redaktør Roger Pihl skriver følgende om boka: Leserne møter fargerike personer, ungkarer, driftige og reale folk, sladrekjerringer og bygdas sorte får. Boka forteller om dagliglivets mange viderverdigheter, og har en nærhet til menneskene på samme måte som Prøysen og Aukrust i den forstand at det er de dagligdagse tingene som står i sentrum, ingen store fakter eller dramatiske handlinger, men livet slik det fremstår for de fleste av oss.

OM FORFATTEREN
Mogens Lorentzen (1944) fra Harpefoss i Sør-Fron er utdannet som gartner og naturoppsyn. Som et kunnskapsrikt og ekte friluftsmenneske lever personene i bøkene hans virkelighetsnært og tett på naturen.

Forlag Mogens Lorentzen bokforlag

Utgivelsesår 2024