Litteratur i tall 2014

av (forfatter), Håkon Kavli (forfatter), Øystein Lorvik Nilsen (forfatter) og Jon Martin Sjøvold (forfatter).

Kulturrådet 2016 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Litteratur i tall 2014 beskriver den samlede omsetningen i norsk litteraturbransje i 2014, og viser utviklingen fra 2013 i en sammensatt og levende kulturnæring. Rambølls rapport inneholder ikke kvalitative vurderinger av litteraturbransjen, og tar heller ikke stilling til litteraturfeltet i et samfunnsøkonomisk perspektiv, men beregner den samlede omsetningen i litteraturbransjen ved å samle inn omsetningsstatistikk innen tre hovedkategorier: opphavsrettsinntekter, salgsinntekter og fremføringsinntekter. Hver inntektstype har potensielle eksportinntekter.
Erfaringene fra den første målingen for litteratur (2013) og behovene for fordypning og justering er brakt inn i 2014-målingen. I tillegg er metodenotatet, som ble utarbeidet i forbindelse med 2013-målingen, oppdatert og vedlagt denne rapporten.
Målsettingen med dette prosjektet er økt kunnskap om den samlede litteraturbransjens omsetningstall. Hensikten er å få frem data som kan belyse bransjens størrelse og hvordan den samlede litteraturbransjen og ulike segment av bransjen utvikler seg over tid.
Håkon Kavli er utdannet cand.polit. i statsvitenskap og managing consultant i Rambøll. Håkon har vært prosjektleder for Litteratur i tall 2014.
Jon Martin Sjøvold har en mastergrad i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo, og er konsulent ved Rambøll Management Consulting.
Øystein Lorvik Nilsen har en mastergrad i sosiologi fra Universitetet i Oslo, og er seniorkonsulent ved Rambøll Management Consulting.
Hanne Holden Halmrast har en mastergrad i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo, og er konsulent ved Rambøll Management Consulting.
.

Bokdetaljer

Forlag Kulturrådet

Utgivelsesår 2016

Format Heftet

ISBN13 9788270811816

EAN 9788270811816

Språk Bokmål Flerspråklig Engelsk

Sider 30

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket