Litt mer enn bare cocktailer & smoothies

av (forfatter) og Trine Farstad (oversetter).

Notabene forl. 2008 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder oppskrifter på utvalgte cocktails og smoothies. Den gir en kort innføring i cocktailens historie, de ulike glassene, det nødvendige utstyret og forholdsregler og botemidler for bakrus. Har register.

Omtale fra forlaget

Cocktailkulturen er her! Er det noe som virkelig har blitt stort de siste årene, er det bartenderkunsten. Det som tidligere var forbeholdt noen få utvalgte hotellbarer, har nå blitt en del av populærkulturen takket være filmer om sofistikerte miksologer, sydenferier og elegante nattklubber. Miksologen Georgios Andritsos gir deg de 110 mest spennende cocktailene fra verdens ledende cocktailland, krydret med fengende bilder og bred kunskap om mange fascinerende kuturelle, tradisjonelle og historiske sider av bartenderkunsten. Ett kapittel er også viet hjemmebartendereen og beskriver hvordan du arrangerer tidenes fest. Nå som enkelte fagbøker selger bedre enn romaner, er hensikten med Litt mer enn bare Cocktailer og Smoothies å tilby markedets hippeste cocktailbok. Boken vil være til like stor glede for profesjonelle bartendere som amatører og flanører. Boken ble kåret til Best Drink Book in the World av Gourmand Cookbook Awards under bokmessen i London i 2008.

Bokdetaljer

Forlag Notabene forl.

Utgivelsesår 2008

Format Heftet

ISBN13 9788248208426

EAN 9788248208426

Språk Bokmål

Sider 241

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket