Opptatt av sunt kosthold, god helse og å unngå overvekt? Er du glad i røre på deg og ønsker å komme i enda bedre form? For at du skal gå ned i vekt må du spise mindre enn det kroppen forbrenner - eller omvendt - du må bruke mer enn det du spiser. Kombinasjonen sunt matinntak og nok bevegelse er sikreste vei til vektreduksjon. I denne boken, forfattet av norges fremste innen ernæring og fysisk aktivitet, får du skreddersydde opplegg til slankekuren det går an å leve med. Gjennom en 12 ukers plan presenteres dagsmenyer og treningsprogrammer, som i kombinasjon hjelper deg til å gå ned i vekt og bli der! Litt lettere er en nettslankeklubb hvor eksperter innen ernæring og fysisk aktivitet gir av sine beste råd og følger opp sine medlemmer. I Litt lettere bringer vi sammen det beste fra to leire: kosthold og trening. Kombinasjonen gjør det lettere for deg å gå ned i vekt, og å bli der! I denne boken kan du følge 12 ukers-programmet og finne mange av oppskriftene og treningsprogrammene som anbefales av Litt letteres panel.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2005
ISBN13 9788202247461
EAN 9788202247461
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket5 bokelskere følger dette verket.