Omtale fra forlaget
Jeg er fleksitarianer. Det betyr at det meste jeg spiser er plantebasert. På kjøkkenet mitt er det lite kjøtt, mer fisk og mest grønnsaker. Det var den maten jeg vokste opp med, det er den maten jeg lager selv, og liker best. I denne boken vil jeg gi følgerne mine i sosiale medier det jeg opplever at de ønsker seg mest: mer plantebasert mat, flere enkle fiskeoppskrifter og ukompliserte, smaksrike hverdagsretter. Like viktig som i de forrige bøkene mine, er det at du kan overraske deg selv og de du har til bords med nye smaker og kombinasjoner, samtidig som det skal være lett å finne ingrediensene jeg bruker, i din nærbutikk. Dette er maten jeg lager når jeg samler familien rundt bordet, lager en enkel middag alene eller får gjester på besøk. Det er fargerike retter med kontraster og masse smak. Det er matglede for meg og de jeg lager mat til. Håper du opplever det samme.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2019
Format Innbundet
ISBN13 9788205530294
EAN 9788205530294
Språk Bokmål
Sider 300
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket