Litt kjøtt, mer fisk, mest grønt

en fleksitarianers bekjennelser

av (forfatter) og Aicha Bouhlou (foto).

Gyldendal 2019 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Jeg er fleksitarianer. Det betyr at det meste jeg spiser er plantebasert. På kjøkkenet mitt er det lite kjøtt, mer fisk og mest grønnsaker. Det var den maten jeg vokste opp med, det er den maten jeg lager selv, og liker best. I denne boken vil jeg gi følgerne mine i sosiale medier det jeg opplever at de ønsker seg mest: mer plantebasert mat, flere enkle fiskeoppskrifter og ukompliserte, smaksrike hverdagsretter. Like viktig som i de forrige bøkene mine, er det at du kan overraske deg selv og de du har til bords med nye smaker og kombinasjoner, samtidig som det skal være lett å finne ingrediensene jeg bruker, i din nærbutikk. Dette er maten jeg lager når jeg samler familien rundt bordet, lager en enkel middag alene eller får gjester på besøk. Det er fargerike retter med kontraster og masse smak. Det er matglede for meg og de jeg lager mat til. Håper du opplever det samme.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2019

Format Innbundet

ISBN13 9788205530294

EAN 9788205530294

Språk Bokmål

Sider 300

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

3 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket