Forfatterens 3. broderibok. Store og små julebroderier er julepynten som varer, og som ikke taper seg med årene, drysser eller søpler, og som kan gå i arv. Det arbeidet du legger i et julehåndarbeid vil du og dine ha glede av i lang tid fremover. Alle broderiene i denne boka er sydd med sting som alle kjenner fra før, og de tydelige diagrammene skulle være enkle å følge. Her finnes alt fra nisser og engler til vakre bilder og en lekker julekalender. Nydelig illustrert med bilder av alle de lekre broderiene du kan lage. Det er bare å sette igang!
Forlag Memo forlag
Utgivelsesår 1991