Lille Pille og lille Fille bor på hver sin side av den store skogen. Og begge er de redde for Den fryktelige Piken som bor på den andre siden. En dag får de begge tilsendt en innbydelse til en teaterforestilling på Den Dype Skogs Teater. Men ingen av dem tør gå, for da må de inn i den skumle skogen... Om kvelden får begge besøk av Skogkatt, som sier han har fått en flis i foten sin... Dette er Cecilie Løveids første barnebok, illustrert av Hilde Kramer.
Forlag Gyldendal Tiden
Utgivelsesår 1990
ISBN13 9788205190269
EAN 9788205190269
Tildelt litteraturpris Bildebokprisen 1990
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketMorsom og absurd, men litt vanskelig å følge med i for barn. Egner seg best til høytlesning tror jeg, med en god forteller.