Amerikas for tiden mest populære forfatter leverer en kløktig blandning av spenning, romantikk og overraskelser, som vil holde leseren i høyspenn fra første til siste side.
DEN PERFEKTE JOBBEN
Han passer på luksushuset til en altfor rik sjef. Like ved er det en strålende strand, som han også skal passe på. Og en masse pene damer.
DEN PERFEKTE JENTA
Hun er pen, morsom og åpenbart veldig rik - hva mer kan en mann ønske seg?
DET PERFEKTE KUPPET
Fem millioner - bare å hente dem. Alt han trenger å gjøre, er å utløse tre husalarmer, slik at politiet får hendene fulle. Raskt inn, raskt ut, for så å forsvinne med sin andel.
Kan livet bli bedre for Ned Kelly?
Den store kvelden går alt feil, og plutselig er Ned hovedmistenkt i en mordsak. Lykken blir revet fra ham - like før han skulle gripe den...
DEN PERFEKTE PATTERSON
Pattersons bøker har nådd et samlet opplag på over 100 millioner.
Hvert minutt vendes over to tusen boksider i Patterson-bøker.
I 2005 hadde han hele fem bøker på førsteplassen på New York Times' bestselgerliste.
Forlag Damm
Utgivelsesår 2006