Wall Street Poker forteller tre historier i en: om en ung mann som virvles inn i 80-årenes overdrevne optimisme, om Salomon Brothers sammenbrudd og fall og om pengemarkedene på begge sider av Atlanteren. Wall Street Poker tilbyr orkesterplass til Michael Lewis opplevelser av det utrolige møtested av grådighet, ambisjoner og dårskap som Wall Street og City of London var i 1980-årene.
Forlag Coronet Books
Utgivelsesår 1999
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket9 bokelskere følger dette verket.