Lexi får besøk av venninnen fra stedet der hun bodde før. Med gjengen går det greit, men faren til Tim reagerer kraftig da Tim faller for indianerjenta. Men Ashleighs besøk blir noe helt annet da Egg og Binky inviterer på kinesisk middag.
Alle nistirrer da Lexi og venninnen fra stedet der hun bodde før, dukker opp på basketballkampen.
Gjengen blir forskrekket, men innser fort at det ikke er hudfargen, men personen som teller. Men det skjønner ikke faren til Tim. Han får helt hetta når Tim faller for en indianer. Starten på Asleighs besøk er
bånn, og det er fortsettelsen også. Men så inviterer radarparet Egg og Binky på kinesisk middag, og det blir en kulinarisk opplevelse av de sjeldne. Hva kan Lexi og de andre Gjøre for å få folk til å forstå
hva rasisme, fordommer og hat innebærer, og hvilke følger det kan få i et samfunn? Attende bok i Lexi- serien for tenåringer.
Forlag Kabb
Utgivelsesår 2003
Format Kassett
Serie Lexi (18)
Genre Religiøs litteratur
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket12 bokelskere følger dette verket.