Levende vegg

ungdomsroman

bok 1 i trilogien om gutta på fotballaget Fart

av (forfatter).

Kapabel 2014 Innbundet

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Fotballtalentet Kåre King (14) flytter fra London til Fana i Bergen og får tilbud om å bli keeper på guttelaget til Fart14. Han glir fort inn i fotball-miljøet på laget, og blir en nøkkelspiller i forkant av en viktig sluttspillturnering. Samtidig får han en rolle i en musikal som det lokale teaterlaget skal sette opp. Kåre står etter hvert over for flere vanskelige valg. Skal han satse på fotballen, eller er det en karriere innen musikk og musikal han egentlig drømmer om? Og er det Camilla eller Gabriel han er forelsket i?

Levende vegg tar opp flere aktuelle problemstillinger som dagens ungdom vil kjenne seg i gjen i, både på skolen, i det private og ikke minst i den digitale hverdagen der det ikke alltid er lett å skille mellom sannheter og løgner.

Thor Soltvedt (født 1955) har skrevet en rekke bøker for både barn, ungdom og voksne. Han debuterte i 1997 med ungdomsromanen Historien om Glenn Anton som han fikk Kulturdepartementets debutantpris for. I tillegg til yrkesskoleeleven Glenn Anton er HyPer en gjennomgangsfigur i flere bøker. Andre populære ungdomsbøker av Thor Soltvedt er Fotballfrelst fra 1999, og Aleksanderplass fra 2006.

Bokdetaljer

Forlag Kapabel

Utgivelsesår 2014

Format Innbundet

ISBN13 9788281630703

EAN 9788281630703

Serie Fotballaget Fart (1)

Omtalt sted Bergen

Språk Bokmål

Sider 142

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket