Lev!

tankekraft mot kreft

av (forfatter).

Publicom 2006 Innbundet

6 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren fikk diagnosen uhelbredelig endetarmskreft i 2004. I denne boken beskriver han sine opplevelser og reaksjoner, fra de første tegnene til han fikk en diagnose, og veien videre derfra. Han forteller om møtet med helsevesenet, cellegiftkurer, forholdet til den nærmeste familien, venner og kolleger, og det å måtte innse at livet hans kanskje snart var over. Han ønsker at boken skal gi innsikt og hjelp til å utvikle strategier for å møte og mestre kreft, for pasienter, pårørende, helsepersonell og kolleger. Han vil også oppmuntre de berørte til å kjempe mot kreften med håp og tankekraft, og til å leve. Bakerst i boken er det en oversikt over forkortelser og tips om nettsteder. Har litteraturliste.

Omtale fra forlaget

I september 2004 fikk jeg dødsdommen. Kreften hadde overtaket - mitt liv kom til å bli kortere enn jeg hadde tenkt. Jeg kunne valgt fortvilelsen. Jeg kunne gitt opp. Isteden valgte jeg å bruke min tankekraft. Tankekraft er noe alle har, men altfor få bruker. Tankekraften lærte meg å forstå hvordan jeg kan takle min sykdom. Tankekraften lærte meg hvilken fantastisk medisin optimisme og pågangsmot er. Da jeg fikk dødsdommen, var det én tanke som sto sterkere enn andre: Lev! Nesten alle kjenner noen som er rammet av kreft. Målet med denne boken er å gjøre livet bedre for alle berørte.

Bokdetaljer

Forlag Publicom

Utgivelsesår 2006

Format Innbundet

ISBN13 9788292526095

EAN 9788292526095

Genre Personlige beretninger

Språk Bokmål

Sider 217

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket