Lev livet i en bedre pakt

sannheter som forvandler liv og tjeneste

studiehefte

av (forfatter).

New Covenant Resources 2017 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Dette separate studieheftet er utarbeidet for å hjelpe til å forstå undervisningen i boka «Lev livet i en bedre pakt» enda bedre, ved å studere hvert kapittel mer grundig i form av å reflektere over relevante spørsmål. En oppsummering av viktige hovedpunkter finnes i form av setninger hvor du skal fylle inn ordene som mangler. På den måten blir du bevisst sannheter som er også er viktig med tanke på å gi undervisningen videre til andre. Studieheftet er tiltenkt benyttet sammen med boka og egner seg best til bruk sammen med denne. Det kan benyttes både individuelt og i grupper. Kristelig studieforbund har godkjent både studieheftet og boken for støtte til brukergrupper.

En kort oppsummering om boken studieheftet er utarbeidet for:
«Lev livet i en bedre pakt» er en grundig undervisningsbok som inneholder sannheter Mary Felde har undervist i mange år til ulike mennesker rundt om i verden - noe som har ført til mange vitnesbyrd om forvandlede liv og tjenester. Boken er svært lettlest og forståelig, samtidig som den inneholder dype sannheter. Boken er også oversatt til mange andre språk, og flere av disse er tilgjengelig også i Norge.

Forandring finner sted når du oppdager og blir forankret i Kristi fullbrakte verk. Det å stole på Ham som bor i deg, fjerner fordømmelse og gir deg fred, trygghet, frimodighet og stor glede. Du kan hvile i tjenesten og bære mye frukt.

Studieheftet er utarbeidet for å hjelpe til å forstå undervisningen i boka «Lev livet i en bedre pakt» enda bedre, ved å studere hvert kapittel mer grundig. En oppsummering av viktige hovedpunkter finnes i form av setninger hvor du skal fylle inn ordene som mangler. På den måten blir du bevisst sannheter som er også er viktig med tanke på å gi undervisningen videre til andre. Hvert kapittel har minst ti spørsmål til egen ettertanke, samt at de gir viktig retning for samtaler i grupper.

Bokdetaljer

Forlag New Covenant Resources

Utgivelsesår 2017

Format Heftet

ISBN13 9788293448068

EAN 9788293448068

Språk Bokmål

Sider 62

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket