Boken henvender seg til deg som stadig lurer på hvordan noen får til alt, og tar for seg vår grunninnstilling til livet; hvordan nettopp du tenker, føler og derigjennom handler.
Dette er til deg som stadig lurer på hvordan noen får til alt? Hvordan i all verden klarer de det, og vi andre ikke? Det kan synes som om mange ting er lettere for noen enn for andre. Ja, sånn er det - det er riktig det. Det handler om din grunninnstilling i livet, hvordan nettopp du tenker, føler og derigjennom handler. Dette er en beskrivelse på hvordan jeg "gjør det". Kan jeg, kan også du! Ved å lese denne boken håper jeg at du vil kunne få litt inspirasjon og energi til å leve og kreere livet ditt, slik du ønsker og vil ha det. Det er nå du lever - så sett igang!
Forlag Kolofon
Utgivelsesår 2008