Lev godt med irritabel tarm

av (forfatter), Jan Gunnar Hatlebakk (forfatter), Odd Helge Gilja (forfatter) og Trygve Hausken (forfatter).

Zaki publ. 2018 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Lev godt med irritabel tarm er skrevet for pasienter med irritabel tarm. Målet er at de som er rammet, skal kunne leve et normalt liv med vanlige, dagligdagse aktiviteter. Boken er skrevet av gastroenterologer med lang erfaring i behandling av pasienter med irritabel tarm, og forfatterne er også engasjert i forskning rundt sykdommen. Boken er skrevet spesielt for norske forhold.

Det er omtrent 2 år siden førsteutgaven av denne boken kom ut. Den ble tatt varmt imot av pasienter med irritabel tarm over hele landet. Boken fikk positive tilbakemeldinger fra pasienter som har hatt nytta av den. Leger har også ønsket boken velkommen, og den blir brukt som pensumlitteratur på flere kurs om irritabel tarm over hele landet.

Teksten i dette andra utgave av boken er revidert. Den inneholder oppdatert informasjon om irritabel tarm og beskriver fremskrittene som er gjort på område det siste året. I tillegg inneholder boken to nye kapitler med 13 nye illustrasjoner. Utkastet til andreutgaven er lest av 17 personer som er pasienter med irritabel tarm, allmennleger, sjukepleiere spesialisert i gastroenterologi og ernæringsfysiologer. Forfatterne har tatt hensyn til deres kommentarer og forslag i siste utkast.

Irritabel tarm er ingen livstruende sykdom, men den reduserer pasientenes livskvalitet betraktelig og kan føre til sosial isolasjon, ødelagte menneskelige relasjoner og at man slutter i arbeid eller med studier. Boken gir pasienter som er rammet av irritabel tarm, strategier for å dempe symptomer og få økt livskvalitet.

Lev godt med irritabel tarm er lett å lese og inneholder et stort antall illustrasjoner som skal hjelpe deg å forstå innholdet. Hvert kapittel begynner med en oppsummering av de viktigste punktene, slik at du kan skaffe deg et raskt overblikk ved å lese sammendraget og titte på illustrasjonene. Kapitler som er av særlig interesse, kan studeres nærmere.

Bokdetaljer

Forlag Zaki publ.

Utgivelsesår 2018

Format Heftet

ISBN13 9788269022025

EAN 9788269022025

Språk Bokmål

Sider 117

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket