Omtale fra forlaget
Tenk så herlig å kunne legge alt i én gryte eller panne, sette den over varmen eller i stekovnen og deretter kunne gå en lang tur. Når du er tilbake, er maten ferdig. Denne boka er en samling nydelige, lettlagde middagsretter som «gjør seg selv». Marit deler med oss sine aller beste alt-i-ett-oppskrifter av fugl, kjøtt, fisk og grønnsaker, for eksempel sprø italiensk kylling med polenta, marokkansk lammegryte, thaigryte og urtebakt fisk i ovn. På sin sedvanlige lettfattelige måte beskriver hun hvordan du skal få et perfekt resultat som hele familien vil elske.
Dette er mat alle får til å bli vellykket!
Forlag Cappelen Damm faktum
Utgivelsesår 2011
Format Innbundet
ISBN13 9788202344627
EAN 9788202344627
Språk Bokmål
Sider 143
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket14 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket