Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter på matretter uten stivelse og sukker, som blant annet knekkebrød, salater, supper, laksenuggets, helstekt and, cupcakes og fløteis med sjokolade. Med register.
Omtale fra forlaget
Dette er kokeboken for deg som ønsker alternativer til et kosthold dominert av brød og pasta. Oppskriftene baserer seg på deilige norske råvarer, friske grønnsaker, sopp, urter, oljer og smør. Det er mat som gir kroppen din stabilt blodsukker og jevn energi. Her er knekkebrød i mange varianter, deilige salater du blir mett av, kjøttboller med hvitløk og urter, supper med kraft og sjel, laksenuggets med sesamfrø, helstekt and og cupcakes med bær; for ikke å glemme fløteis med sjokolade. Dette er en vakker bok om kjærligheten til sunn og god mat, som er lett å bruke til hverdag og fest. Alle oppskriftene er uten gluten. Det er også flere melkefrie oppskrifter og alternativer.
Forlag Garmann
Utgivelsesår 2012
Format Innbundet
ISBN13 9788299890403
EAN 9788299890403
Språk Bokmål
Sider 140
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket