Lett og godt med lav GI

100 norske oppskrifter

av (forfatter).

J.M. Stenersens forlag 2006 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder 100 oppskrifter på frokoster, lunsjer, middagsretter og desserter. Oppskriftene inneholder ingredienser med lav og/ellers middels GI (glykemisk indeks). Boken inneholder også tips til hva du bør tenke på når du er i butikken og på restauranten, i tillegg til ti enkle GI-regler. Med kronologisk og alfabetisk register.

Omtale fra forlaget

Boka som gjør det lett å gå ned i vekt - og bli der. Mat med lav glykemisk indeks (GI) har vist seg å være en sunn og effektiv måte å gå ned i vekt på - og å forbli slank. Dette er en samling med enkle og spennende oppskrifter som gjør det mulig å følge GI-dietten i en travel hverdag, uten å gå til innkjøp av dyre spesialråvarer. Oppskrifter på frokost, middag og desserter samt tips om hva du skal tenke på i butikken eller på restaurant - her er boka som får GI-dietten til å fungere! Rikt illustrert med lekre fotografier.

Bokdetaljer

Forlag J.M. Stenersens forlag

Utgivelsesår 2006

Format Innbundet

ISBN13 9788272014017

EAN 9788272014017

Språk Bokmål

Sider 128

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket