Den kjente krimforfatteren Arne Dahlgren fra Glommen er akkurat ferdig med sitt femtende manus. Gjennom årene har han hatt en fast krets av testlesere på åtte personer som til nå ikke har kjent til hverandre. Da noe som først ser ut til å være en ulykke blir vurdert som drap, rettes mistanken mot forfatteren. Og da et nytt drap skjer, begynner aktor Ylva Isaksson, som er en av de åtte i lesesirkelen, å se en sammenheng. Kan hun selv være i fare? Samtidig har kriminalinspektør Kajsa Rudolfsson og hennes kollegaer ved Falkenbergpolitiet fått en ny sjef som er så langt fra den tidligere så populære sjefen Raúl Morales som mulig. Og da det ser ut som den nye sjefen har sin egen agenda, får Kajsa og kollegaene mer enn nok å håndtere samtidig som en drapsmann må stoppes. Lesekretsen er tredje, frittståendedel i krimserien, Falkenbergsmordene.
Utgivelsesår 2025
ISBN13 9788202868680
EAN 9788202868680
Serier Feelgood-krim Falkenbergsmordene (3)
Genre Politi og detektiver Krim