Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I denne kokeboka er det bare grønne retter. Her er oppskrifter på alle slags retter: mellommåltider, lunsjer, middager og desserter. De fleste er tillagde varme retter. Rgeister med forslag til måltider. Illustrert.
Omtale fra forlaget
Kokebok for unge kokker - morsomt å lage, morsomt å spise. Det er gøy å servere mat man selv har laget! Her inviteres barn og ungdom til å koke og brase; lekkert, herlig, friskt og eksotisk. Her finnes gode oppskrifter på retter til frokost, lunsj og middag - samt desserter, drikker og noe godterier, alt tilrettelagt for «grønne» kokker. Det vil si at oppskriftene i utgangspunktet er vegetarkost, men hvis ønskelig kan man selvsagt legge til en pølsesnabb eller skinkebit. Oppskriftene er tilpasset unge kokker med hensyn til tilberedningens vanskelighetsgrad. Ingredienser og fremgangsmåte kommer klart frem, og alle oppskriftene ledsages av flotte illustrasjoner. Forfatteren har også funnet frem til tips om godt tilbehør eller alternative krydder o.l.
Forlag Gyldendal Tiden
Utgivelsesår 1997
Format Innbundet
ISBN13 9788247800300
EAN 9788247800300
Språk Bokmål
Sider 77
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket