Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder et profesjonelt utvalg av internasjonale oppskrifter fra Det fjerne østen til den vestlige verden. De er beskrevet enkelt og lettfattelig. Forfatteren gjør det så enkelt som mulig for nybegynneren å sette seg inn i den nye måten å lage mat på - i wok. Hun gir råd om hvilket utstyr en bør ha, og om tilberedningen av maten. Her er også et kapittel om matlaging ved bordet, om å tilberede et måltid litt utenom det vanlige. Illustrert.
Omtale fra forlaget
Boka inneholder et profesjonelt utvalg av internasjonale oppskrifter fra Det fjerne østen til den vestlige verden. De er beskrevet enkelt og lettfattelig. Forfatteren gjør det så enkelt som mulig for nybegynneren å sette seg inn i den nye måten å lage mat på - i wok. Hun gir råd om hvilket utstyr en bør ha, og om tilberedningen av maten. Her er også et kapittel om matlaging ved bordet, om å tilberede et måltid litt utenom det vanlige. Illustrert.
Forlag Grøndahl og Dreyer
Utgivelsesår 1991
Format Innbundet
ISBN13 9788250418264
EAN 9788250418264
Språk Bokmål
Sider 128
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket