Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Denne kokebokens grunntanke er at man skal kunne lage delikat mat selv om man er allergisk mot gluten. Forfatteren har samlet en rekke retter som gluten-allergikere reagerer på, og deretter spesialkomponert oppskriftene. Med register. Illustrert.
Omtale fra forlaget
Denne kokebokens grunntanke er at man skal kunne lage delikat mat selv om man er allergisk mot gluten. Forfatteren har samlet en rekke retter som gluten-allergikere reagerer på, og deretter spesialkomponert oppskriftene. Med register. Illustrert.
Forlag Orion
Utgivelsesår 1997
Format Innbundet
ISBN13 9788245802368
EAN 9788245802368
Språk Bokmål
Sider 128
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket