Boka er en praktisk-metodisk veiledning i hvordan en kan tilrettelegge et skriftspråkstimulerende tilbud for seksåringer både gjennom lek og i sammenheng med dagliglivets mange rutiner. Både innhold og metode harmonerer med de ideer og tanker nyere forskning forteller er viktige for en god lese- og skriveutvikling. Boka byger en bro mellom barnehagetradisjonen og skoletradisjonen. Ved å bruke leken som innfallsvinkel til skriftspråkinnlæringen, kan førskolelærere og småskolelærere gi barna et mykere møte med lesing og skriving enn det de fleste barn får i dag.
Ved å bruke leken som innfallsvinkel til skriftspråkinnlæringen, kan førskolelærere og småskolelærere gi barna et mykere møte med lesing og skriving. Boka gir en praktisk-metodisk veiledning i hvordan en kan tilrettelegge et skriftspråkstimulerende tilbud for seksåringer både gjennom lek og i sammenheng med dagliglivets mange rutiner. Se også boken Skriftspråkutvikling gjennom lek av Bente Eriksen Hagtvet.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 1992
ISBN13 9788200028420
EAN 9788200028420
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.