Omtale fra forlaget
Det bugner av bakeglede i Leilas nye bok. Her er det nærmere 200 oppskrifter fordelt under kapitler som: say cheececake, pannekaer og vafler, pizzza amore, boulangerie og I scream for icecream. Boken er spekket med vakre og innbydende fotografier av maten, råvarer, miljø og kosen rundt baking og matlaging. Herlig inspirerende og fyllt med varme.
Gjennomgående er det grunnoppskrifter som benyttes til mange forskjellige smaksvarianter. Eksempler er baguetter som løkbaguett, olivenbaguett og frukt- og nøttebaguett. Og søte pizzaer, pizzapinner og pizzasnurrer, såvel som klassisk pizza; paier til både lunsj og dessert, brownies og blondies; iskrem i kake og alene; ostekaker og paier fra USA og Sverige; belgiske vafler, franske pannekaker, Smålandsvafler, og mye, mye mer.
Leila Lindholm er en svært populær og karismatisk svensk TV-kokk som har utgitt flere bøker og har jobbet på flere kjente restauranter i New York og Stockholm. Baking har vært en lidenskap for henne siden hun bakte sine aller første muffins tre år gammel - med litt hjelp fra mormoren. www.leila.se
Forlag Cappelen Damm
Utgivelsesår 2012
Format Innbundet
ISBN13 9788202366476
EAN 9788202366476
Språk Bokmål
Sider 223
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket