Omtale fra forlaget
Eg vonar denne lefsereisa har gjeve deg innsyn
i kor fantastisk rike me er på lefsetradisjonar.
Det som er so grenselaust spanande å sjå, er
korleis oppskrifter har vandra frå stad til stad,
menneskje set sine avtrykk på ei oppskrift,
fyri den går vidare til neste. Dette gjer lefsetradisjonar
levande og tilgjengeleg for alle.
Hardangerlefsa er den lefsa som eg har møtt
flest gonger i ulike utgåver, og som flest har
eit tilhøve til i heile landet. Å baka lefser med
gode råvarer er ein rikdom som gjev status.
Det er spanande å sjå kor vidt lefsa famnar
som matemne. Det er ei sann glede å arbeide
med so kjært matminne som so mange har eit
tilhøve til i dag. Lefsa blir gjort levande i alle
samanhengar i dag. Eg vonar du som lesar og
brukar av lefseboka, finn inspirasjon til å leite
på loft og i kjellar etter kjevle og takke, likeeins
at du kan finne fram gamle kjære oppskrifter
som du kan gjera til dine med dine hender.
Bodil Nordjore
Forlag Bakeverkstedet
Utgivelsesår 2014
Format Innbundet
ISBN13 9788299849210
EAN 9788299849210
Omtalt sted Norge
Språk Nynorsk
Sider 326
Utgave 1
Tildelt litteraturpris Beste norske kokebok 2014
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket