Lederen, organisasjonen og informasjonsteknologien

det du må vite for ikke å bli overkjørt av IT-folk!

av (forfatter).

Fagbokforlaget 2005 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren mener at det er den klassiske kunnskapen om organisasjon, ledelse og menneskekunnskap som fortsatt er viktigst, også når det gjelder å få IT-prosjekter til å lykkes og å få teknologien til å fungere i organisasjonsmessig sammenheng. Første del gir deg essensen av teknologiens muligheter og begrensninger i organisasjonsmessig sammenheng. Andre del gir deg de oppskriftene du trenger for å gjennomføre prosjekter og ta IT i bruk på en lønnsom måte. Med personregister og register.

Omtale fra forlaget

Denne boken er et opprop til deg som kjenner avmakt når IT dukker opp som et tema i hverdagen, og når IT-bransjens store guruer ber deg glemme alt du har lært for å overleve i en ny verden hvor datateknologien, og spesielt Internett, snur alt på hodet. Ikke hør på dem! For du skal vite at den klassiske kunnskapen om organisasjon, ledelse og menneskekunnskap fortsatt er viktigst, også når det gjelder å få IT-prosjekter til å lykkes og å få teknologien til å fungere i organisasjonsmessig sammenheng. Så må du lære noe nytt i tillegg, det er riktig. Om teknologien. Om hvordan den samvirker med organisasjonen. Om mulighetene. Om truslene. Om hvordan du griper det hele an. Det finner du i denne boken som konsentrerer forfatterens 25 års oppdragserfaring og forskning på 376 underholdende sider. Første del gir deg essensen av teknologiens muligheter og begrensninger i organisasjonsmessig sammenheng. Andre del gir deg de oppskriftene du trenger for å gjennomføre prosjekter og ta IT i bruk på en lønnsom måte. Jobber du med IT, vil du også ha nytte av denne boken. Du vil lære en del helt essensielle ting om organisasjon, om teknologiens begrensninger i organisasjonsmessig sammenheng og om hvordan ledelse og menneskekunnskap er det som avgjør de fleste IT-prosjekters skjebne. Les boken først selv, og gi den så til en linjeleder du kjenner som trenger den. Så snakker dere bedre sammen etterpå. Lars Groth har arbeidet som rådgiver i IT-bransjen siden 1980 og er i dag partner og styreleder i rådgiverfirmaet Pharos AS. Han er organisasjonssosiolog fra Universitetet i Oslo, dr.oecon. fra Norges Handelshøyskole og professor II i organisasjon og IT ved NTNU.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 2005

Format Heftet

ISBN13 9788245002683

EAN 9788245002683

Språk Bokmål

Sider 375

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket