Lede i hundre

100 artikler for ledere til hverdagsbruk

av (redaktør) og Vivian Zahl Olsen-Haugan (illustratør).

Hermon 2009 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Denne boken inneholder hundre artikler om ledelse bygd på kristne verdier. Det blir blant annet diskutert hva en god leder er, hvordan man kan bli en bedre leder, hvordan man gir sine medarbeidere gode vekstvilkår og hvordan man unngår å bli utbrent. Boken er beregnet på ledere i hverdagen som trenger råd om enten kommunikasjon, samarbeid, lederstil eller selvledelse. Blant bidragsyterne er Harald Askeland, Terje Berg, Øivind Crompton, Kjell Erichsen og Liv Kaland Fjellstad. Har stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Hva er en god leder? Hvordan kan jeg bli en bedre leder? Hvordan gir jeg mine medarbeidere gode vekstvilkår? Og hvordan unngår jeg å bli utbrent? Lede i hundre inneholder 100 artikler, skrevet av 21 ulike bidragsytere med forskjellig kompetanse, innsikt og erfaring, blant dem Egil Svartdahl, Scott Wilson, Marit Landrø, Aril Svartdahl og Karl Inge Tangen. Den store bredden i utvalg av temaer gjør boken ekstra interessant og spennende for ledere på alle nivåer. Hensikten er å formidle noe som kan være til hjelp for ledere i hverdagen, enten det gjelder kommunikasjon, samarbeid, lederstil eller selvledelse. Lede i hundre kan du lese fra perm til perm, som en daglig inspirasjonskilde, eller du kan bruke den som et oppslagsverk for å få tak i det som opptar deg i din hverdag - akkurat nå! Har innholds/stikkordregister.

Bokdetaljer

Forlag Hermon

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788230206737

EAN 9788230206737

Språk Bokmål

Sider 336

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket