Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Karbohydrater utgjør en viktig del av kostholdet. Det finnes flere typer av dem, der hver har ulik virkning på blodsukker- og insulinnivået. Dersom du ønsker å gå ned i vekt eller holde vekten på et nivå som er gunstig for helsen, er det viktig å ha kontroll med virkningen av karbohydrater i kroppen. Matoppskriftene i denne boken gir deg ideer om hvordan du kan utnytte såkalte gode karbohydrater og karbohydrater med lav glykemisk indeks. Boken inneholder en rett for hver dag, hele året. Oppskriftene er inspirert av mattradisjoner fra flere land, blant annet Thailand, Spania, Nord-Afrika, India, Japan og Italia. Du finner retter som passer til frokost og brunsj, supper, salater, snacks og småretter, hovedretter, sideretter og desserter. Med register.
Omtale fra forlaget
I samme serie som bestselgeren .
Lavkarbo gir deg 365 velsmakende og næringsriktige retter å velge fra, hver dag hele året.
Med Lavkarbo er det enkelt å passe vekten eller gå ned i vekt.
Nøkkelen er de "riktige" karbohydratene kombinert med gode proteinkilder og riktig fett. Prøv de velsmakende oppskriftene noen dager og du vil holde blodsukkeret stabilt og slippe søthunger og sultfølelse, og du får mer energi og bedre humør. En ekstra bonus er at med denne maten unngår du å legge på deg, eller du går ned i vekt - uten kjedelige slankekurer!
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2006
Format Spiral
ISBN13 9788202247836
EAN 9788202247836
Språk Bokmål
Sider 216
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket