Lavkarbo fra gastronomisk institutt

av (utgiver) og Tom Haga (illustratør).

J.M. Stenersens forlag 2012 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Kokeboka har oppskrifter på lavkarboretter som kan serveres både til hverdags og fest. Den har oppskrifter på hovedretter, småretter, salater, desserter, forslag til tilbehør og også 14 grunnoppskrifter. Har register.

Omtale fra forlaget

Superkokkene på Gastronomisk Institutt fikk en utfordring: Lag den beste lavkarbo-maten dere kan! Kokkene tok utfordringen på strak arm. Resultatet er fantastiske retter fra noen av Norges beste kokker - retter som kan serveres til både hverdag og fest.

Bokdetaljer

Forlag J.M. Stenersens forlag

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9788272015342

EAN 9788272015342

Språk Bokmål

Sider 166

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket