Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Kokeboka har oppskrifter på lavkarboretter som kan serveres både til hverdags og fest. Den har oppskrifter på hovedretter, småretter, salater, desserter, forslag til tilbehør og også 14 grunnoppskrifter. Har register.
Omtale fra forlaget
Superkokkene på Gastronomisk Institutt fikk en utfordring: Lag den beste lavkarbo-maten dere kan! Kokkene tok utfordringen på strak arm. Resultatet er fantastiske retter fra noen av Norges beste kokker - retter som kan serveres til både hverdag og fest.
Forlag J.M. Stenersens forlag
Utgivelsesår 2012
Format Innbundet
ISBN13 9788272015342
EAN 9788272015342
Språk Bokmål
Sider 166
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket