Langs matvegen

mat frå Sunnhordland

av (forfatter) og Otto Ersland (illustratør).

Kapabel 2009 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Denne boka presenterer nokre av dei som vågar å satse på råvarer frå Sunnhordland, og som meiner at maten er ein viktig del av framtida vår.

Omtale fra forlaget

Ei rundreise i Sunnhordland viser oss at råvarene i regionen kan nyttast til mykje meir enn berre tradisjonell og lokal mat. Fisk, kjøt, frukt og grønsaker kan fint koplast til utanlandsk mat, og kombinasjonen av villsau frå Austevoll og urter, kvitlauk, olje og vin frå Liguria i Italia, kan få den mest blaserte gastronom ut av balanse. Er det mat me skal satse på i framtida når den siste olja er pumpa opp, - sunnhordlandsmat? I denne boka kan du møte nokre av dei som vågar å satse på råvarer frå Sunnhordland, og som meiner at maten er ein viktig del av framtida vår.

Bokdetaljer

Forlag Kapabel

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788281630253

EAN 9788281630253

Omtalt sted Hordaland

Språk Nynorsk

Sider 183

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket