En sportsfisker demonstrerer ulike teknikker for laksefiske i Målselvfossen. Filmen viser spinne- og fluefiske fra elvebredden, samt spinne-, flue og harlingfiske fra båt. Med ekstramateriale og norske undertekster.
Målselvfossen regnes av mange for å være Norges beste lakseelv, og en av de mest fantastiske fiskeplassene i hele verden. I denne filmen følger vi en sportsfisker som har fått mulighet til å fiske her i høysesongen. Fossen viser seg fra sin beste side og det er mye laks i elven. Vi ser alle laksefiske-teknikkene som benyttes i Målselvfossen, og vi opplever spinner- og fluefiske fra bredden. Fra båt går vi tett på spinner- flue- og harvefiske. Filmen viser dramatiske kamper med stor laks, men også flotte naturscener og gode tips for sultne laksefiskere. Ekstramateriale 4 min: Se fighten med storlaksen - laksefiske på sitt beste og verste! Dansk film med norske undertekster.
Forlag Wide Open Outdoor Film
Utgivelsesår 2005