Laks

fra hverdag til fest

av (forfatter), Susanne Hallmann (illustratør), Bente-Lill Øygard (oversetter) og Terje Øygard (oversetter).

Schibsted 2012 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Boken inneholder rundt 70 enkle oppskrifter på forretter, tilbehør, salater, paier og varmretter, med fersk, røykt eller gravet laks som viktigste råvare. Dette er både en grunnkokebok i tilberedning av laks og en inspirasjonsbok for hjemmekokker. Boken har fristende oppskrifter fra de aller enkleste og mest tradisjonelle rettene, som kokt laks med hollandaisesaus og laksepudding, til mer fantasifulle og eksotiske oppskrifter som lakseceviche, laksegryte med karri og lakseruller med philadelphiaost og wasabi. Boken har også oppskrifter på velkjente tillagingsmåter: gravlaks, røykelaks og helkokt laks. Studér bokens delikate bilder og la deg friste av både tradisjonelle og nye oppskrifter. Hva med en laksesalat med bulgur i piknik-kurven en sommerdag, en laksesuppe med skalldyr til lunsj eller en laksecarpaccio med dillolje som herlig forrett i en bedre middag?

Bokdetaljer

Forlag Schibsted

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9788251656481

EAN 9788251656481

Språk Bokmål

Sider 152

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket