Omtale fra forlaget
Boken inneholder rundt 70 enkle oppskrifter på forretter, tilbehør, salater, paier og varmretter, med fersk, røykt eller gravet laks som viktigste råvare. Dette er både en grunnkokebok i tilberedning av laks og en inspirasjonsbok for hjemmekokker. Boken har fristende oppskrifter fra de aller enkleste og mest tradisjonelle rettene, som kokt laks med hollandaisesaus og laksepudding, til mer fantasifulle og eksotiske oppskrifter som lakseceviche, laksegryte med karri og lakseruller med philadelphiaost og wasabi. Boken har også oppskrifter på velkjente tillagingsmåter: gravlaks, røykelaks og helkokt laks. Studér bokens delikate bilder og la deg friste av både tradisjonelle og nye oppskrifter. Hva med en laksesalat med bulgur i piknik-kurven en sommerdag, en laksesuppe med skalldyr til lunsj eller en laksecarpaccio med dillolje som herlig forrett i en bedre middag?
Forlag Schibsted
Utgivelsesår 2012
Format Innbundet
ISBN13 9788251656481
EAN 9788251656481
Språk Bokmål
Sider 152
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket