Lagspiller'n

ordfører Åge Tovan

av (forfatter).

Z-forlag 2012 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka handler om Åge Tovan, lokalpolitiker og ordfører for Arbeiderpartiet i Lørenskog kommune. Den beskriver hvordan han har engasjert seg i bl.a. barn og unges oppvekstmiljø, næringsutvikling og mangfold.

Omtale fra forlaget

Lagspiller'n forteller om Åge Tovan, ordfører i Lørenskog kommune siden 2003. Åge er ikke helt som andre lokalpolitikere. Ikke bare er han folkelig, musikalsk og idrettsglad - han er også en næringsutvikler i eliteserien. Det har stormet rundt Åge, ikke minst i forbindelse med etableringen av Postens Østlandsterminal og byggingen av Lørenskog Hus. Ordføreren ble skyteskive for opposisjonspolitikere og media, men han mistet aldri troen på at det var riktige beslutninger på lang sikt. Åge har en grunnleggende positiv holdning til mangfold generelt og innvandrere spesielt. Holdningen smitter over på både kommuneadministrasjon og politikerkollegaer fra alle politiske fløyer. Åge snakker aldri om "de andre" og "oss". Han snakker heller om "det store vi". Han er på fornavn med folk uansett om de heter Mohammad, Fatima, Irina eller Ola. Åges drøm har vært at barn og unge skal få de aller beste oppvekstmuligheter, og at de skal få anledning til å utfolde seg på idrettsarenaene slik han selv fikk da han vokste opp i Kristiansund. Han er et menneske som byr på seg selv, som brenner for å skape et lokalsamfunn hvor folk har det godt og hvor de kan realisere sine drømmer for seg og sin familie. I boka møter vi flere av hans "gode hjelpere". Dem er det ganske mange av. For mennesker er sjelden best alene. Heller ikke lagspilleren Åge Tovan.

Bokdetaljer

Forlag Z-forlag

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9788293187066

EAN 9788293187066

Omtalt sted Akershus

Omtalt person Åge Tovan

Språk Bokmål

Sider 153

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket