Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken viser trinnvis med fargeillustrasjoner hvordan man kan tilberede matretter, og hvilket utstyr man kan kjøpe og hvilke ingredienser man bør ha på lager. Med stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Boken viser trinnvis med fargeillustrasjoner hvordan man kan tilberede matretter, og hvilket utstyr man kan kjøpe og hvilke ingredienser man bør ha på lager. Med stikkordregister.
Forlag Teknologisk forl.
Utgivelsesår 1997
Format Innbundet
ISBN13 9788251205320
EAN 9788251205320
Språk Bokmål
Sider 168
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket