Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken viser hvordan man kan smaksette brennevin med forskjellige planter, urter, frukt og bær. Med oversikt over giftige planter, sesongoversikt og planteregister. Har litteraturliste.
Omtale fra forlaget
En praktisk og flott bok om å lage dram og lignende av bær og planter fra hage, skog og mark. Oppskrifter på snaps, krydderdram, bitterdram og likør, f.eks. porsdram, johannesurt, blåbærsnaps, kirsebærlikør, bjørkesevjedram, julesnaps og lakrisdram. Presentasjon av over 30 bær og planter med smak, lukt, farge, utbredelse, historikk og oppskrifter. Lær også om blanding av essenser, tilsetting av krydder, prøvesmaking og lagring. Imponer venner og familie med egenproduserte edle dråper!
Forlag Tun
Utgivelsesår 2008
Format Innbundet
ISBN13 9788252931730
EAN 9788252931730
Språk Bokmål
Sider 114
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket