Læring gjennom praksis

en grunnbok i yrkesdidaktikk

av (forfatter), Sigmund Egil Nilsen (forfatter) og Elisabeth H. Sund (illustratør).

Pedlex 2020 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Dette er en grunnbok i yrkesdidaktikk, den handler om innhold og arbeidsmåter i fag- og yrkesopplæringen. Boken er oppdatert i tråd med Fagfornyelsen. Boken tar utgangspunkt i at yrkeskompetanse utvikles gjennom yrkesrelevant, praktisk arbeid, og at dagsaktuell, framtidsrettet yrkeskompetanse er det overordnede målet for fag- og yrkesopplæringen. Den tar opp sentrale temaer i opplæringen og gir praktiske eksempler fra flere utdanningsprogrammer i skole og bedrifter.
Boken er skrevet på bakgrunn av de utfordringene lærere og andre ledere av læringsarbeid møter i sin hverdag. Innholdet er basert på mange års erfaring med utviklingsarbeid, undervisning og forskning knyttet til fag- og yrkesopplæring i skole og bedrift.
Bokens temaer: Fag- og yrkesopplæring, yrkeskompetanse, læring, utdanningspolitisk grunnlag og opplæringens verdigrunnlag, nye læreplaner i Fagfornyelsen, planlegging av læring og undervisning, utdyping av kategoriene i den didaktiske relasjonsmodellen, eksamen, fag- og svenneprøve, dokumentasjon av arbeid og læring, yrkesdidaktikk, tilpasset opplæring og yrkesrelevans og yrkespedagogiske arbeidsmåter i skole og bedrift.

Læring gjennom praksis er en bok for alle studenter på PPU og yrkesfaglærerutdanningen, og dessuten for alle som jobber med yrkesopplæring i skole, bedrift og offentlig virksomhet.

Bokdetaljer

Forlag Pedlex

Utgivelsesår 2020

Format Heftet

ISBN13 9788283721249

EAN 9788283721249

Språk Bokmål

Sider 349

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket