Læreboka mi

av (forfatter) og Tore J. Kalhovd (illustratør).

Egmont Kids Media 2014 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Denne læreboka er en introduksjon i ulike fagområder som barna møter fra tidlig i skolen. Repetisjon gjør at barna gjenkjenner oppgavene og kan gi økt opplevelse av mestring. Blanding av ulike fag i samme bok, øker sjansen for at det er noen oppgaver barnet vil mestre lett, samtidig som det møter andre oppgaver som vil gi helt ny innsikt.

Blanding av ulike fagområder i samme bok, gir også muligheten for å la ulike emner møte hverandre, slik det også naturlig gjør i den verden barna er en del av. Denne 72 sider store læreboka er illustrert for å gjøre oppgavene mer tilgjengelige, både for den som har og den som er i ferd med å knekke lesekoden. Illustrasjonene er enkle og fargerike og illustrerer gjenstander som ofte er en naturlig del av barnets hverdag.

Flere av oppgavene løses med klistremerker som følger boka, og i tillegg inneholder boka en plakat av verdenskartet. Avhengig av alder og leseferdigheter vil barnet i ulik grad kunne løse oppgavene på egen hånd. Uavhengig av dette vil samtale rundt oppgaver og løsninger ofte hjelpe barnet med å sette oppgavene i en større sammenheng. Passer for barn fra 5-8 år.

Bokdetaljer

Forlag Egmont Kids Media

Utgivelsesår 2014

Format Heftet

EAN 7031652041038

Språk Bokmål

Sider 72

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket