Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Mat tilberedt med Raclette-grill er ideell som samlingspunkt. Da all maten tilberedes direkte ved bordet, behøver ikke verten å stå på kjøkkenet når gjestene kommer. På en Raclette-grill kan man lettvint lage lekre forretter, hovedretter og desserter. Boken er full av gode råd om innkjøp og forberedelser, og hvordan man kan bruke Raclette-grillen på utallige måter.
Omtale fra forlaget
Mat tilberedt med Raclette-grill er ideell som samlingspunkt. Da all maten tilberedes direkte ved bordet, behøver ikke verten å stå på kjøkkenet når gjestene kommer. På en Raclette-grill kan man lettvint lage lekre forretter, hovedretter og desserter. Boken er full av gode råd om innkjøp og forberedelser, og hvordan man kan bruke Raclette-grillen på utallige måter.
Forlag Damm
Utgivelsesår 1991
Format Heftet
ISBN13 9788775125401
EAN 9788775125401
Serie Clausen-bøger
Språk Dansk
Sider 64
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket