Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka er en hyllest til den napolitanske pizzaen og til byen Napoli. Den er ei kulturhistorisk skildring av pizzaen og dens ingredienser og inneholder oppskrifter på tradisjonelle og nye pizzaer.
Omtale fra forlaget
Denne boka er en hyllest til pizzaen og til Napoli, pizzaens hjemsted. De vakre fotografiene i boken gjenskaper atmosfæren fra gater hvor vespaer suser forbi, og fra pizzeriaer hvor folk samles ved lunsjtid for å spise den beste pizzaen i verden. Men dette er også en kokebok som inneholder klassiske pizzaoppskrifter som for eksempel Pizza Margherita, samt nye oppskrifter basert på sør-italienske råvarer.
Forlag Gyldendal fakta
Utgivelsesår 2001
Format Innbundet
ISBN13 9788205276284
EAN 9788205276284
Omtalt sted Italia
Språk Bokmål
Sider 167
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket