Det er blitt lettere å snakke åpent om seksuelle overgrep mot barn. Men økt åpenhet har også skapt økt usikkerhet, hos barn og hos voksne. Barn har et naturlig behov for åpenhet og trygghet, og de har ubegrenset tillit til voksne. Men hva er overgrep, og hva er trygge kjærtegn? Boken formidler kunnskaper som kan sette barn i stand til å skille mellom trygg og utrygg kroppskontakt. Boken er skrevet for barn, men skal leses av barn og voksne sammen. Den er rikt illustrert og skrevet i barnets språk, og den kan danne grunnlag for samtale om seksuelle overgrep. Utgitt i samarb. med Redd Barna
Forlag Tano Aschehoug
Utgivelsesår 1990