Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter på kyllingretter.
Omtale fra forlaget
Kylling i seg selv har ikke så mye smak, det er tilberedelsen og tilbehøret som får kylling til å synge. For ikke så lenge siden var kylling festmat. I dag er den forvandlet til billig hverdagsmat. Den finnes overalt, fersk som frossen, i fileter, oppdelt og hel. Det finnes utallige måter å tilbered kylling på. En kokebok er i første hånd tenkt å gi inspirasjon, vekke fantasien til live. I denne praktiske kokeboken som er spirallinnbundet for å gjøre den enkel å bruke i matlagningen finner du mer enn 100 kylling-oppskrifter fra de enkle til mer avanserte. I denne serien finnes også "104 Sauser" - "Salater" - "WOK" og "Pasta" .
Forlag Notabene forl.
Utgivelsesår 2006
Format Spiral
ISBN13 9788248207719
EAN 9788248207719
Språk Bokmål
Sider 94
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket