Kylling

kjøkkenets beste råvare

av (forfatter), Peter Cassidy (illustratør) og Dorthe Erichsen (gjendikter).

Gyldendal fakta 2002 Innbundet

7 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka inneholder oppskrifter på 50 kyllingretter fra hele verden, enkelt forklart, trinn for trinn. Har register.

Omtale fra forlaget

De beste kyllingrettene fra hele verden! Kylling kan stekes, wokkes eller blandes i salater. Her får du 50 herlige oppskrifter, enkelt og greit forklart, trinn for trinn.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal fakta

Utgivelsesår 2002

Format Innbundet

ISBN13 9788205298477

EAN 9788205298477

Språk Bokmål

Sider 144

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Rødhette - kriminalroman" av Unni Lindell
  • "Honningfellen - kriminalroman" av Unni Lindell
  • "Ligge i grønne enger" av Anne B. Ragde
  • "Eremittkrepsene" av Anne B. Ragde
  • "Berlinerpoplene - roman" av Anne B. Ragde
  • "Øya" av Victoria Hislop
  • "Jenta som lekte med ilden" av Stieg Larsson
  • "Stieg Larssons Menn som hater kvinner - Bok 1 : tegneserieroman for voksne" av Stieg Larsson
  • "Da Vinci-koden" av Dan Brown
Alle bokanbefalinger for dette verket