Vi fortsetter suksessen med krim fra virkeligheten, og her blir du bedre kjent med kvinners forbrytelser, og hva som får dem til å gå så langt at de dreper. Der mannlige mordere ofte er motivert av sinne og impuls, har kvinner mer komplekse motiver. De kan være drevet av rasende sjalusi, en forvridd hevn etter opplevelser fra barndommen eller et pengebegjær som tar helt overhånd. De kvitter seg med brysomme leieboere og ektemenn på utradisjonelt vis og danner farlige forbindelser som tar en nådeløs, grusom hevn. I dette bokasinet finner du kvinner som parterer og koker ofrene sine, som graver dem ned i hagen eller som dreper sine klassekamerater fordi det er mandag. Forestillingen om den gode mor står dessuten for fall; det finnes virkelig dårlige mødre.
Forlag Orage
Utgivelsesår 2018