Kvinnenes nytelsesbibel

av (forfatter), Anna Harvard (illustratør) og Trine Farstad (oversetter).

Silke 2009 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.50 (2 terningkast.)

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Dette er en håndbok om kvinnekroppens uendelige muligheter for nytelse. Den henvender seg til kvinner som vil øke sin kapasitet for tilfredsstillelse, og til par som ønsker tips om hvordan man holder liv i den erotiske kjærligheten. Her får du blant annet tips om hvordan kvinnen kan lære å kjenne sin kropp bedre, og hvordan kvinnens partner kan hjelpe til med å forsterke nytelsen. Boken er rett på sak, enkel og direkte.

Omtale fra forlaget

Lær deg å nyte mer og få flere og sterkere orgasmer - med hjelp fra Sveriges mest kjente erotikkpedagog! "Sex er den sterkeste lykkeopplevelsen livet gir deg," sier Ylva Franzén. Denne boken er en klassiker i sin sjanger og en hyllest til kvinnekroppens evne til nytelse. Det er en viktig bok for deg som kvinne og en inspirasjonskilde for alle par som ønsker å ta kjærlighetslivet til himmelske høyder. Med Kvinnenes Nytelsesbibel kan du: * oppdage alle kvinnekroppens hemmeligheter og herligheter * få praktiske tips om hvordan kvinner kan heve sin nytelse * øke forutsetningene for et rikere liv både seksuelt og generelt * gi mannen din en lærebok om kvinnen i hans liv * lese om seksualitetens historie i vår egen og andre kulturer * unne deg en original, inspirerende og morsom bok skrevet med stor innlevelse og personlighet

Bokdetaljer

Forlag Silke

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788299806626

EAN 9788299806626

Språk Bokmål

Sider 396

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket