Denne andaktsboken fra James Dobson og hans kone Shirley, presenterer prinsippene som har guidet dem gjennom førti år med et godt og forpliktende ekteskap. Boken inneholder 26 ukentlige temaer, bibeltekst, innsikstfulle spørsmål, bønn og personlige kommentarer, i tillegg til små tekster fra populære forfattere. Hver dag inneholder bibelsk, livsforvandlene visdom - på bare ti minutter eller mindre.
Denne daglige andaktsboken fra Dr. James Dobson, USAs fremste talsmann for familien, og hans kone Shirley, presenterer prinsippene som har guidet dem gjennom førti år med et godt og forpliktende ekteskap, og de har berørt millioner av hjerter gjennom sitt arbeid i Focus on the Family. Ekteparet Dobsons første bok sammen inneholder 26 ukentlige temaer, bibeltekst, innsikstfulle spørsmål, bønn og personlige kommentarer, i tillegg til små tekster fra populære forfattere. Hver dag inneholder bibelsk, livsforvandlene visdom - på bare ti minutter eller mindre.
Forlag Hermon
Utgivelsesår 2003