Hvilke kvalitetskriterier finner vi innen film-, fjernsyns- og fotobransjen? I denne artikkelsamlingen retter forfatterne søkelyset mot virksomheter som har vært lite studert, til tross for at de bedriver profesjonell kvalitetsvurdering av visuelle produkter, og har betydelig innflytelse på tilbudet i vår visuelle kultur.
Hvilke kvalitetskriterier er viktige for spillefilmkonsulenter, dokumentarfilmfestivaler og Nasjonalbibliotekets avdeling for filmrestaurering? Hvordan håndterer NRK-ledelsen kvalitet, og hvilke rammevilkår gjelder for produksjon av kvalitetsdrama for fjernsyn? Hva er et godt pressebilde, og hvordan ivaretas kvalitet best i forbindelse med digitalisering av stillbilder? Det er disse spørsmålene boken søker å gi svar på.
Forlag IJ-forlaget
Utgivelsesår 2012