Kva skal vi ha i glaset?

av (forfatter).

Universitetsforlaget 1995 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Det kreves mye av den som skal anbefale og planlegge drikkevarer i ulike prisklasser, til ulike retter og til forskjellige gjester. Denne boka gir bakgrunnskunnskap om drikkevarer og en innføring i bl.a. følgende temaer: vinens historie i ulike land, druer, jordsmonn og klima, vindistriktene, vinfikasjon og fremstilling av brennevin, øl, alkoholfri vin og mineralvann. Boka egner seg også som oppslagsbok. Har stikkordregister og liste over faguttrykk. Illustrert.

Bokdetaljer

Forlag Universitetsforlaget

Utgivelsesår 1995

Format Innbundet

ISBN13 9788200415145

EAN 9788200415145

Språk Nynorsk

Sider 216

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket