Omtale fra forlaget
Det kreves mye av den som skal anbefale og planlegge drikkevarer i ulike prisklasser, til ulike retter og til forskjellige gjester. Denne boka gir bakgrunnskunnskap om drikkevarer og en innføring i bl.a. følgende temaer: vinens historie i ulike land, druer, jordsmonn og klima, vindistriktene, vinfikasjon og fremstilling av brennevin, øl, alkoholfri vin og mineralvann. Boka egner seg også som oppslagsbok. Har stikkordregister og liste over faguttrykk. Illustrert.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 1995
Format Innbundet
ISBN13 9788200415145
EAN 9788200415145
Språk Nynorsk
Sider 216
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket