Kurshefte i erstatningsrett er en oppdatert samling av oppgaver og rettsavgjørelser. I tillegg inneholder boken utdrag av andre rettskilder, som for eksempel forarbeidene til bilansvarsloven. For å signalisere betydningen av den europeiske dimensjonen, inneholder den også en avgjørelse fra EFTA-domstolen og et utsnitt av Principles of European Tort Law (PETL). Stoffet er strukturert etter temaer (kursdager). Siden faget erstatningsrett er lagt tidlig i rettsstudiet, har boken en innledende metodedel. Den gir en enkel og praktisk orientert innføring i tolkning og anvendelse av dommer, belyst med eksempler. Forfatteren har også utarbeidet figurer, tabeller mv. Disse illustrerer erstatningsrettslige prinsipper, og kan brukes som en diskusjonsplattform på kursene.
Forlag Gyldendal akademisk
Utgivelsesår 2009