Kurdî, zimanê me ye 3

em fêrî kurdî bibin

av (forfatter).

Almater forl. 2015 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Arbeidsboka KURDÎ, ZIMANÊ ME YE 3, med undertittelen .Em fêrî kurdî bibin" er den tredje boken i en nivåbasert bokserie på 3 bøker for elever med kurdisk bakgrunn i norske skoler. Dette er en oppgavebok som følger leseboka med samme tittel. Målgruppen for denne boken er hovedsakelig elever i klassetrinn 5, 6 og 7 som har nordkurdisk eller kurdisk kurmandji som hoved dialekt. Bokserien kan like gjerne brukes av eldre elever og voksne personer.

KURDÎ, ZIMANÊ ME YE 3 som betyr "kurdisk er vårt språk 3" med undertittelen: .Em fêrî kurdî bibin", .la oss lære kurdisk" skal være lett å forstå, enkel å bruke og morsom å lese. Formålet er å motivere elever til å like språket og lære å bruke kurdisk både
muntlig og skriftlig. Boka har hovedfokus på elevenes lytteevne og læremuligheter gjennom repetisjon og gjentakelse. Boka tar også hensyn til barnas kulturelle bakgrunn, og bruker substantiver og temaer som passer inn i den kurdiske kulturkonteksten.

Gjennom denne bokserien skal eleven få mer interesse og kjennskap til, samt forståelse for sin identitet som tospråklig elev i Norge. Styrking av elevens interesse for egen identitet, selvtillit og stolthet vil på sin side styrke elevens interkulturelle forståelse og tilhørighet.

I tillegg til bøkene følger også en gratis nettressurs med omfattende interaktive oppgaver.

Bokdetaljer

Forlag Almater forl.

Utgivelsesår 2015

Format Heftet

ISBN13 9788278581186

EAN 9788278581186

Språk Bokmål Flerspråklig Kurdisk

Sider 57

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket